Gulan MD

Gulan MD doo je porodična firma koja je osnovana 1999. godine i zasniva se na konceptu auto-centra koji pruža kompletnu uslugu servisiranja vozila na jednom mestu.

U okviru auto-centra nalazi se maloprodajni objekat auto-delova i maziva. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa Orbicom, postali smo ovlašćeni Shell Shop i u asortimanu imamo kompletnu paletu Shell Helix i Rimulla motornih ulja. Osnovna prednost Shell Shopa leži u širokom izboru motornih ulja koja su proizvedena po striktnim specifikacijama autoindustrije i koji pokriva gotovo sve modele automobila zastupljenih na našem tržištu, konstantnoj snabdevenosti i garanciji kvaliteta iza koga stoji uvoznik i distributer Orbico.
 
U okviru našeg auto servisa obavljaju se zamena ulja i filtera, veliki servis, servis kočionog sistema, sistema vešanja i upravljanja, reglaža trapa i servis klima uređaja.
 
Centriranje trapa vršimo pomoću savremene laserske aparature i softvera koji se periodično osvežava da bi sadržao sve poslednje modele vozila i parametre za reglažu trapa. Centriranje trapa vršimo za putnički i kombi program.

Gulan MD je deo mreže Vulco Servisa i pruža kompletne vulkanizerske usluge: prodaja guma za putnički, laki teretni, teretni i agro program, montažu guma za putnički i laki teretni program, punjenje guma azotom, mašinsko ispravljanje čeličnih i aluminijumskih felni. Jedna od usluga je i Hotel guma za polusezonu.

U asortimanu Gulan MD nalaze se pneumaitci najboljih stranih proizvođača i domaćih marki. S obzirom da je servis u lancu Vulco servisa, prednost dajemo GoodYear grupaciji pneumatika - GY, Dunlop, Fulda, Sava, Kelly, ali takođe možete kupiti i Continental, Michelin, Nokian, Viking, BF-Goodrich,  Vredestein i dr.
Poseban aspekt asortimana guma odnosi se na agro program u kome možete naći AgriCultor, Seha, Firestone, Ozka, Vredestein.
 
Vršimo punjenje i zamenu rashladnog gasa klima uređaja kao i ozonizaciju putničkog prostora.
Servis se obavlja putem automatizovane klima stanice renomiranog italijanskog proizvođača Magneti Marelli i obuhvata proveru instalacije na curenje, zamenu ulja u kompresoru klime, kao i ubacivanje kontrasta za buduću dijagnostiku sistema. 
Ozonizacija se sprovodi uređajem koji čistim ozonom dezinfikuje kompletne vazdušne instalacije vozila i enterijer.
 

Kontakt

Gulan MD doo

  Cara Lazara 216,26220 Kovin
  013/744-231
  060/37-44-231
  060/05-86-853
  acgulan@gmail.com
  Facebook stranica

 


Radno vreme

  Radnim danima: od 08 do 17h
  Subotom: od 08 do 15h
  Nedeljom: zatvoreno